< 1 - 2 >
Összes találat: 23 db, 2 oldalon
A Színházi Kritikusok Céhe Csáki Juditot jelölte a POSZT zsűrijébe, ám a fesztivál tulajdonosai ezt nem fogadták el. Négy kritikus hallgatással tiltakozik.
A Revizor kritikai portált 2015-ben az NKA is támogatja. Ez fontos - de még fontosabb, hogy olvasóink is segítsenek, és ezt most adójuk 1 százalékának az átutalásával meg is tehetik.
Ki sem kell mozdulni: karosszékből el lehet intézni a karácsonyi ajándékvásárlást. Évek óta összegyűjtjük partnereink ajánlatát – és mi magunk is ebből válogatunk, mindenki megelégedésére. A SZERK.
Attól, hogy azt gondoljuk: kiemelt nemzeti intézmények és/vagy önkormányzati színházak igazgatói pozíciójára nem kell föltétlenül pályázatot kiírni, még nem biztos, hogy ugyanazért gondoljuk ezt, mint L. Simon László kulturális államtitkár. ÜZEN A SZERK.
Csurka István szép emlékű és beszédes című drámájának legújabb színházi (legújabbszínházi?) bemutatója kapcsán reklámértékű recenzióra ragadtatta magát az index a minap. A népszerű hírportál szerkesztői nyilván tudják, miért tűzték címlapjukra – méghozzá fotós kiemeléssel – épp ezt a cikket.
Címkék: Új Színház
December 10-én, hétfőn az alábbi nyílt levelet juttattuk el Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati képviselőinek.
December 13-án reggel 9-kor a Fekete sas utca 3. fszt. V. számú teremben folytatódik másodfokon Markó Iván pere a Revizor ellen. A SZERK.
Olvasóink már megszokhatták: a Revizor nem szeret karácsony előtt plázákban tömörülni, ezért a komputer előtt ülve elintézi az összes ajándékozást. Ezt ajánljuk olvasóinknak is: oldalunkon a garantáltan minőségi ajánlatok. A SZERK.
Alább Schilling Árpád rendező tételes válaszát közöljük az EMMI videó-üzenetére. A SZERK.
Markó Iván két pert indított a Revizor ellen: a személyiségi jog megsértése címén indított pert első fokon elveszítette, majd fellebbezett; a másodfokú tárgyalásra december 13-án kerül sor. A rágalmazás miatt indított büntetőpert a bíróság megszüntette. A SZERK.
Címkék: Markó Iván
Amikor ez a cikk megjelenik, a független színházi alkotók éppen háromszázharmadik napja levegőt esznek, ígéret-töltelékkel.
Mint arról korábban beszámoltunk, Markó Iván és a Táncvilág Művészeti Szolgáltató Nkft. keresetet nyújtott be a Revizor ellen. Az első tárgyalás 2011. november 8-án lezajlott.
Címkék: Markó Iván
Ismét új sorozatot indítunk a Revizor oldalán: külföldi kritikusok véleményét közöljük hazai és külföldi kulturális eseményekről illetve „termékekről”, hogy egy másik nézőpontból is lássuk magunkat.
Címkék: Erste Bank, Ex-change
Mindenekelőtt: minden kedves olvasónknak, szerzőnknek, informatikus kollégánknak, segítőnknek, partnerünknek, támogatónknak nagyon boldog, nyugodt karácsonyt és sikerekben gazdag, derűs újévet kívánunk. És még valamit: Revizort mindenkinek.
A Revizor nyitó oldala 2010. december 2-án fehér volt. A készülő médiatörvény a sajtószabadság végét jelenti. Ezért.
< 1 - 2 >
Összes találat: 23 db, 2 oldalon

Kiemelt ajánlónk

Február 9-én az Örkény Színházban a Köd utánam című előadást játsszák. Kritikánk itt olvasható.

Tovább a cikkhez
Port.hu